chrisk_89, moje już dawno sprzedane
Silnik AEE ciężko pali po nocy.
Zwiń
X
-
Silnik AEE ciężko pali po nocy.
Witam nie wiem czy to usterka mechaniczna czy problem z elektryką mimo to piszę w tym dziale. Więc skodzinka ciężko paliła więc kupiłem nowy akumulator i nic poprawy więc kolejny element do wglądu rozrusznik elektromechanik powymieniał wszystko co mógł włącznie z pomiarami napięć i wszystko książkowo. Przyszły kolejne przymrozki i to samo więc może ktoś podpowie gdzie dalej szukać?
Filmik przedstawia poranny rozruch. Na ciepłym to nie występuje.
-
-
Re: Silnik AEE ciężko pali po nocy.
Zamieszczone przez grzesiu2400Witam nie wiem czy to usterka mechaniczna czy problem z elektryką mimo to piszę w tym dziale. Więc skodzinka ciężko paliła więc kupiłem nowy akumulator i nic poprawy więc kolejny element do wglądu rozrusznik elektromechanik powymieniał wszystko co mógł włącznie z pomiarami napięć i wszystko książkowo. Przyszły kolejne przymrozki i to samo więc może ktoś podpowie gdzie dalej szukać?
Filmik przedstawia poranny rozruch. Na ciepłym to nie występuje.
https://www.youtube.com/watch?v=XRnZkjqYdsI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez grzesiu2400Też właśnie słyszałem że moze gubić masę i juz patrzyłem przeczyscilem drucianka i spryskalem smarem silikonowym lecz bez skutku.
Komentarz
-
-
No twierdził w zaparte że tak że powymieniał tulejki lecz wymieniony widziałem tylko szczotkotrzymacz, a wiem dobrze że w tym silniku z jedną tuleją są problemy z jej wyjęciem bo trzeba ją wyciągać jakimś sprzętem. Byłem u niego na reklamacji i nadal twierdził że wymienił i że z elektryką jest super dał mi wydruk z napięciami podczas rozruchu, lecz na ciepłym pali idealnie tylko po nocach tak jest przy niskich temperaturach no k...... rozkładam ręce szkoda mi nowego akumulatora bo po tyłku dostaje!
Komentarz
-
Komentarz